Wedden op voetbal | Wedtips | Toto Tips | Wk Voetbal 2010

Wedden op Eredivisie, Jupiler League, WK Voetbal, Wednieuws, Toto tips, Wedtips

Paarden Olympische Spelen

Posted by wedden op 25/07/2008

Vandaag vliegen de paarden vanaf Schiphol Amsterdam naar Hong Kong. Er staat de paarden een vlucht van ruim 11 uur te wachten. In totaal duurt de reis van stal naar stal veel langer.

Vanochtend vroeg zijn de paarden opgehaald in Handel, de quarantaineverblijfplaats van de afgelopen acht dagen. Op Schiphol aangekomen worden de paarden twee aan twee in containers gezet. Deze containers worden het vliegtuig ingereden, de paarden kunnen dus in de containers blijven staan. Ook alle bagage moet het vliegtuig in worden geleden. Er mag maximaal 320 kilo per paard mee. Het was een enorme klus om dit aantal kilo’s niet te overschrijden en toch alles mee te nemen. Anky’s groom Willeke is hier weken druk mee geweest. Zo mogen voedingssupplementen alleen in nog ongeopende emmers of potten mee, moet op alles een sticker met in het Engels de inhoud en moesten talloze lijsten in het Engels worden ingevuld met wat er allemaal mee gaat, hoe veel het weegt en wat de waarde ervan is.

Anky van Grunsven

De paarden vliegen vanmiddag rond half 4 naar Hong Kong. In Hong Kong staat iedereen klaar en verwacht wordt dat de paarden twee uur na de landing in hun stal staan.

Schiphol verwacht vandaag de drukste dag van het jaar te hebben. De vrijdagochtend heeft tot nu toe nauwelijks nog problemen opgeleverd. De eerste piek van vluchten, tussen 04.00 en 07.00 uur, verliep nagenoeg zonder vertraging. In totaal verwacht het vliegveld vrijdag ruim 175.000 aankomende, vertrekkende en overstappende passagiers te verwerken.

Voorbeschouwing op Dressuur, Springen en andere paardenevents op de Spelen bij Olympische Spelen wed-nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: