Wedden op voetbal | Wedtips | Toto Tips | Wk Voetbal 2010

Wedden op Eredivisie, Jupiler League, WK Voetbal, Wednieuws, Toto tips, Wedtips

Epke Zonderland in de finale!

Posted by wedden op 09/08/2008

Turner Epke Zonderland heeft zaterdag de toestelfinale bereikt op rek in het olympisch turntoernooi. Met zijn score van 15,750 beëindigde hij het kwalificatietoernooi als vierde.

Dat was ruim voldoende voor een finaleplaats waarin de beste acht op dinsdag 19 augustus strijden om de medailles in Peking.

De hoogste waardering kreeg de Duitse favoriet Fabian Hambüchen: 16,200. De Italiaan Igor Cassina (16,000) sloot de kwalificatie af als tweede, de Fransman Yann Cucherat (15,800) werd derde.

Zonderland was blij verrast. ‘Ik zag het in de loop van de dag aankomen, maar ik had niet gedacht dat ik met mijn score als vierde de finale zou bereiken’, zei hij zaterdagavond (middag in Nederland) nadat alle turners in actie waren gekomen.

Zonderland komt in de finale als tweede in actie, Hambüchen – zo bepaalde het lot al eerder – als eerste. De vraag is of de Fries de moeilijkheidsgraad van zijn oefening gaat verhogen. ‘We gaan de komende dagen tijdens de trainingen maar eens bekijken wat er mogelijk is’, zei zijn coach Gerard Speerstra. ‘Epke moet er ook een goed gevoel bij hebben.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: