Wedden op voetbal | Wedtips | Toto Tips | Wk Voetbal 2010

Wedden op Eredivisie, Jupiler League, WK Voetbal, Wednieuws, Toto tips, Wedtips

Fortuna Sittard – Haarlem

Posted by wedden op 12/09/2008

Deze bet is gewonnen bij 2 goals of minder, bij exact 3 goals verlies je de helft van de inzet en bij meer dan 3 goals is de bet verloren.

De geschiedenis tussen beide ploegen wijst naar de under, met 1 wedstrijd met meer dan 3 goals in 12 recente ontmoetingen. Daarnaast 3 keer exact 3 goals en maar liefst 8 keer minder dan 3. In Sittard gingen 4 van de 6 under en 2 eindigden met 3 goals precies.

Fortuna staat momenteel rond de plek waar ze al jarenlang staan met een 19e positie. Het is een erg matige ploeg met een doorgaans verdedigende speelstijl, ook in eigen huis. Haarlem is normaliter ook van het niveau Fortuna, maar is de verrassing tot nu toe, met een knappe vijfde positie. De Fortunezen kenden nog weinig productieve wedstrijden, met 1 over, 1 wedstrijd met 3 goals en 3 unders. Haarlem deed het met 1 under, 2 keer 3 goals en 2 keer meer dan 3 goals beter, maar in uitwedstrijden is de ploeg duidelijk minder productief. Ook Haarlem heeft relatief weinig kwaliteit en leeft een beetje boven hun stand. Ze hebben een snelle counterploeg en tegen de aanvallende tegenstanders kon daar goed gebruik van worden gemaakt. Tegen Fortuna zal dit niet werken en zal het vermoedelijk een trage pot worden met weinig doelpunten.

Fortuna Sittard – Haarlem voorbeschouwing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: