Wedden op voetbal | Wedtips | Toto Tips | Wk Voetbal 2010

Wedden op Eredivisie, Jupiler League, WK Voetbal, Wednieuws, Toto tips, Wedtips

Scoop 6 Jackpot paardenraces loopt op!

Posted by wedden op 15/11/2008

De britse tote kan twee pools maar niet kwijt, wat resulteert in enorme startbedragen voor de eerstvolgende Jackpot (voorspel de eerste 6 winnaars op een aangewezen meeting) en Scoop6 (voorspel de winnaars van zes aangewezen koersen). In Nederland noemt men zo’n voorgevulde pot een “Jackpot”; bij de tote noemt men dit een “carry-over” om verwarring met de gelijknamige Jackpot-weddenschap te voorkomen.

De Jackpot-weddenschap (dagelijks) werd de afgelopen week keer op keer niet gewonnen.

De Scoop6-weddenschap (wekelijks) is negen weken achter elkaar niet gewonnen. Deze weddenschap kent ook een troostprijs (als al uw selecties geplaatst lopen) en bonusprijs (winnaars mogen de volgende zaterdag de winnaar van een aangewezen ren voorspellen en kunnen daarmee de winst dramatisch verhogen). Een enkele winnaar (komt vaak voor) kan in één klap miljonair worden en de verwachte enorme inzet van de dag zelf zit hier nog niet eens bij! Bovendien kan diegeen een week later nog de bonusprijs winnen welke met bruto 627.499 pond begint en volgende week verder wordt aangevuld…

En ook op 15 november was de Scoop6 niet te raden… Voor 22 november zit er nu reeds bruto 2.910.753 pond in de pot van het win-fund. De pot voor het bonus-fund is nu gevuld met bruto 1.292.038 pond. Dit is de grootste carry-over uit de historie van de britse tote. De inzet zaterdag a.s. zal enorm zijn. Verwacht wordt dat er nog zo’n slordige twee miljoen pond bij komt. Een enkelvoudige winnaar is in één klap multimiljonair!

De Engelse kranten staan vol van nieuws rondom de Scoop6 want dit is een ongelofelijk recordbedrag. Mensen zetten hele syndicates op met duizenden weddenschappen om maar die jackpot binnen te slepen.

Volgende week zaterdag weer een nieuwe kans! Het is tegenwoordig ook mogelijk via Betfair op tote pools te spelen. Informatie daarover vind je bij Ideal Wedden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: